AANBOD

Werken aan gezondheid kan op verschillende manieren, welke past bij jou..?

WERKWIJZE

Na het eerste contact plannen we samen een intake. Tijdens de intake bespreken we jouw doel en de mogelijkheden.

 

Na de intake plannen we een vrijblijvende proeftraining. Er kan dan ervaren worden wat een training inhoudt en wat je kunt verwachten.

 

Vervolgens doen wij een aantal testen en metingen waarna wij het advies en trainingsplan presenteren. Het advies is op basis van het intakegesprek, eerste training en uitslagen van test en meting.

 

Iedere maand evalueren wij hoe het gaat. Zitten we nog op de juiste weg? Moeten we bij stellen en hoe zijn de nieuwe testen en metingen? Op deze wijze blijven we scherp op het doel!

IMG_3724_edited.jpg

INTAKE & PLAN VAN AANPAK

Voor we met ons avontuur gaan beginnen, vindt er een intakegesprek plaats.

Voor jou als klant kun je hierin aangegeven wat je doel(en) zijn, zijn er blessures of andere medische obstakels, waar je nu tegen aanloopt, wat je leuk vindt qua sporten, is er een deadline (denk aan een bijzondere gelegenheid) of andere dingen die voor ons handig zijn om te weten.

 

Met de verzamelde informatie maken wij een plan waarin ons advies en de wensen van de klant samengevoegd worden. Iedere maand evalueren we het plan, stellen het bij om de motivatie en progressie te scherp te houden.

4ce7fdf2bea5d8c1-photo-full.jpg

PERSONAL

TRAINING

De ultieme vorm van sporten en begeleiding op maat!

Tijdens de 1 op 1 personal training is de volle aandacht voor jou. Jouw doelstelling is de basis van iedere training.

Vanuit daar word je gepusht en gemotiveerd het beste uit jouw sportprestatie te halen.

DUO 
TRAINING

Vind je 1 op 1 te spannend, houd je van een beetje competitie of vindt je het gewoon gezellig om samen met een vriend, vriendin, collega of familie te sporten?

Kies dan voor duo’s! 

 

Er wordt door ons per individu een persoonlijk trainingsplan geadviseerd en daar wordt tijdens de training op ingespeeld zodat voor eenieder de training uitdagend, effectief en haalbaar is.

8924ae0ee9d99a88-photo-full.jpg
50ced96d2de6302d-photo-full.jpg

private

SMALL GROUP

Heb jij een enthousiaste vriendengroep, collega’s of familie die graag iets meer zou bewegen? Dan is Private Small Group iets voor jullie. Door te werken in een kleine groep is er genoeg aandacht voor om de volledige groep te motiveren, stimuleren en veilig te laten bewegen. Ook ervaar je de positieve “vibe” van het samen sporten! Voor de Private Small Group bestaat er een maximum van

6 personen.

BEDRIJFS

TRAINING

Vitaliteit en sportiviteit op de werkvloer! 

Een belangrijk thema op de agenda van veel werkgevers. Enthousiasmeer je werknemers met een wekelijkse work-out bij ons in de studio of bij jullie op locatie! Niet alleen positief voor de gezondheid maar ook voor de teambuilding. Willen jullie als bedrijf iets meer betekenen voor de gezondheid van jullie werknemers? 

Vraag naar de Healthcheck!

IMG_4785.heic
d5feb106e180b2fc-photo-full.jpg

LIVE TRAININGEN

(ONLINE)

Live training is op verschillende manieren mogelijk. 

Dit kan individueel lekker vanuit huis of voor alle thuiswerkers samen met je collega’s.

VOEDING

Heb je naast al het sporten behoefte aan een sneller resultaat? Dan kan een voedingsadvies op maat net even de “key” tot succes zijn! Samen doorlopen we de intake en doen we een aantal testen en metingen. Daarna presenteren wij ons advies en geven je handvatten mee om de switch makkelijker te maken.